Magazine

Format: geprinte versie 3x
Prijs: 21,00 euro incl. btw
VERZENDKOSTEN inbegrepen voor Nederland & België
Taal: Nederlands

Bestellingsformulier

Wij werken volgens de AVG privacy wetgeving. Bekijk hiervoor onze Privacy Statement.
Het magazine behandelt de projecten waar de Stichting zich voor inzet, een artikel vanuit het veld van de Chinese gezondheidscultuur en twee interviews waarbij mensen uit de praktijk toelichting geven over hun specifieke vakgebied.  Op deze manier kan de lezer kennismaken met de verschillende aspecten van Yang sheng en TCM. Promotie, onderzoek en onderwijs; dat is waar wij voor staan en deze drie pijlers zijn dan ook de leidraad doorheen al onze activiteiten.  Het magazine is in gedrukte versie te vinden bij onze ambassadeurs, wordt uitgedeeld op evenementen of workshops en onder de  donateurs.  De digitale versie is te downloaden op deze pagina.  Wil je graag de geprinte versie bij jou in de bus en daarbij de Stichting ondersteunen in haar projecten?  Dan kun je je abonneren voor slechts 21 euro/ jaar waarbij je het magazine drie maal bij jou in de bus krijgt.

__________________________________________________________________________

Ja ik wil de geprinte magazine per post ontvangen voor mezelf of voor mijn praktijk:http://www.cnys-tcm.com/abonnement-cnys-tcm-tijdschrift-3x-per-jaar/

Nr. 12 – 4e KW 2019

Met de 12e editie van het CNYS magazine maken we onze volgende stap naar een meer volwaardig magazine. Waar we in 2016 met de eerste drie nummers van start gingen met 8 pagina’s en in 2017 de stap maakten naar 12, zijn we blij 2019 af te kunnen sluiten met het eerste exemplaar van 16 pagina’s.  Uiteraard mede te danken aan onze abonnees die de verdere ontwikkeling mogelijk maken.  In dit nummer zien we hoe een Traditioneel Taiwanese opleiding eruitziet en komen we meer te weten hoe een psychotherapeutische aanpak bijdraagt aan de Chinese geneeskunde.  Daarnaast nemen we een kijkje in de keuken van het TCM ziekenhuis in Guang Zhou.  Voor hen die interesse hebben in de massage en complementair vakbeurs hebben we achterin nog een leuke verassing.  Alvast veel leesplezier.  Magazine 12 CNYS – 4e Kw 2019

Het Bestuur CNYS

_________________________________________________________________________

Nr. 11 – 3e KW 2019

In het 11e nummer van het CNYS magazine vertelt Martine Cornelissen je meer over hoe zij vanuit haar praktijk “Zi Yuan Ting” oplossingen zoekt voor gynaecologische vraagstukken.  Je leert meer over het belang van de Chong Mai meridiaan en Michel Naafs en Veronique Rillmann stellen hun jaaropleiding Taiji-Qigong voor.

Veel leesplezier        Magazine 11 CNYS – 3e Kw 2019

Het Bestuur CNYS

__________________________________________________________________________

Nr. 10 – 1e KW 2019

In het 10e nummer van het CNYS magazine neemt Gijsbert Ruitenburg je mee in de Alchemistische benadering van gezondheid.  We gaan dieper in op de magie van Chinese geneeskunde en Mattijs van Katwijk vertelt je meer over hoe Studio MENG je kan helpen om te leven in ‘Hart en Nieren’.

Veel leesplezier       Magazine 10 CNYS – 1e Kw 2019

Het Bestuur CNYS

_________________________________________________________________________

Nr. 9 – 4e KW 2018

In het 9e nummer van het CNYS magazine vertelt Harris Sleegers je meer over Guasha therapie.  De kanaaltheorie wordt toegelicht en An Sterken legt uit wat Feng Shui inhoudt en hoe het je leven kan verbeteren.

Veel leesplezier    Magazine 9 CNYS – 4e Kw 2018

Het Bestuur CNYS

______________________________________________________________________

Nr. 8 – 3e KW 2018

In deze versie kom je meer te weten over de geheimen van Dim Mak aan de hand van Grootmeester Theo De Gelaen.  We gaan op onderzoek om tot een beter begrip te komen van het begrip Yangsheng en je komt meer te weten over wat echte thee is en hoe het je gezondheid kan dienen.

Veel leesplezier Magazine 8 CNYS – 3e Kw 2018

Het Bestuur CNYS

_________________________________________________________________________

Nr. 7 – 2e KW 2018

In deze versie vindt je een interview met Alex Liu – pionier op het gebied van TCM management en met Nell van Hartevelt die je meer vertelt over hoe Guo Lin Qigong mensen met kanker helpt.  Daarnaast kom je meer te weten over het begrip Qi en hoe de vertaling van ‘energie’ ruim tekort schiet in het definiëren van dit kernaspect van de Chinese gezondheidscultuur.

Veel leesplezier Magazine 7 CNYS – 2e Kw 2018

Het Bestuur CNYS

________________________________________________________________________

Nr. 6 – 4e KW 2017

In de laatste nieuwsbrief van 2017 kom je meer te weten over Qigong, lees je waarom vrijheid een belangrijk aspect is binnen de School van de Kraanvogel (Interview Roel Jansen) en ontdek je hoe je aan de hand van het Nourishing Destiny model jouw bedrijf of leven in een meer positieve flow laat komen. (Interview Johannes Bloemsma & Dominique van de Laar).

Veel leesplezier Magazine 6 CNYS 4e KW 2017

Het Bestuur CNYS

________________________________________________________________________

Nr. 5 – 2e KW 2017

In het 2e kwartaal brengen we graag de volgende onderwerpen aan bod: CNYS organiseert nu ook budgetvriendelijke workshops, een verslag van de conferentie omtrent Crossroads in Health care – met bijhorende Boekentip.  Tot slot krijg je weer 2 super interessante interviews waarbij je meer leert over Tuina (Ruud Vercammen) en hoe acupunctuur je kan ondersteunen in je zwangerschapstraject (Drs. Ing. M.H.S Tjin-A-Koeng)

Het Bestuur CNYS

_______________________________________________________________________

Nr. 4 – 1e KW 2017

De eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar!  Deze maal een update over het einde van ons UGL – project, een artikel over cultuur en culturele identiteit en weer 2 super interessante interviews.  Ditmaal met Harmen Mesker (Yijing deskundige) en Peter Smit (Qigong Docent).

Veel leesplezier Magazine 4 CNYS 1e KW 2017

Het Bestuur CNYS

______________________________________________________________________

Nr. 3 – 4e KW 2016

Onze 3e nieuwsbrief is uit.  Lees meer over onze gast-optredens op evenementen.  Daarnaast hebben we weer 2 leuke interviews voor je klaar staan.  Mirjam van Oeveren – Qidynamic Dordrecht en Xia You – Acupuncturiste in Amsterdam

Veel leesplezier  Magazine 3 CNYS 4e KW 2016

Het Bestuur CNYS

______________________________________________________________________

Nr. 2 – 3e KW 2016

Het tweede kwartaal ligt weer achter ons en het eerste project staat alvast in de startblokken.  In onze 2e nieuwsbrief lichten we het UGL project toe.  Daarnaast hebben we weer 2 super leuke en interessante interviews voor u klaargezet.

Veel leesplezier  Magazine 2 CNYS 3e KW 2016

Het Bestuur CNYS

______________________________________________________________________

Nr. 1 – 2e KW 2016

Met veel plezier stellen wij u onze eerste nieuwsbrief voor.
De nieuwsbrief behandelt de projecten waar de Stichting zich voor inzet zodat u op de hoogte blijft van de activiteiten van de stichting. Daarnaast bevat elke nieuwsbrief twee interviews. Sport, onderzoek en onderwijs. Dat is waar wij voor staan en is dan ook een leidraad doorheen al onze activiteiten, incl. de nieuwsbrief.
De nieuwsbrief wordt verspreid onder de donateurs en klanten van de stichting. De eerste nieuwsbrief is gratis en voor iedereen beschikbaar. Wenst u in de toekomst onze nieuwsbrief te blijven ontvangen? Maak dan een zelf gekozen bedrag over op de rekening van de stichting, stuur ons een mailtje waarom u ons wil steunen en wij zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft van onze activiteiten.

Download hier onze nieuwsbrief: Magazine 1 CNYS 2e KW 2016Studieboeken