Boeken

Op deze pagina vindt u de verschillende categorieën van boeken.  Hierbij zijn 2 types boeken beschikbaar.  Het eerste type zijn 2e handsboeken die u besteld door het bestelformulier in te vullen.  Het prijsbeleid mbt verzendkosten staat onderaan deze pagina uitgelegd.  Het tweede type boeken zijn nieuwe boeken door ons aangeraden als zijnde interessante literatuur met betrekking tot het onderwerp.  Deze worden via onze partner Bookspot.nl aangeboden.

Voor auteurs:

Bent u auteur van een boek die binnen ons vakgebied valt en overweegt u om het boek via onze organisatie aan te bieden?  Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Onderwerpen:

Bewegen

Yoga          Vechtsport          Taiji          Qigong          Meditatie          Neidan / Neigong

Geneeskunde

Alternatieve          Westers          Chinees        Psychologie   

Acupunctuur          Massage       Kruiden        

Lifestyle

Voeding          Sex

Religie en filosofie

Boeddhisme          Daoïsme          India       

Cultuur en wetenschap

Geschiedenis en cultuur        Feng Shui          Divinatie en astrologie          Romans

 

Jaarabonnement CNYS-TCM tijdschrift

Bestellingsformulier

Wij werken volgens de AVG privacy wetgeving. Bekijk hiervoor onze Privacy Statement.

Hoe te bestellen?
Voor alle 2e hands boeken geldt: Klik op het gewenste item voor meer informatie. Vul het onderstaand formulier in om je bestelling verder af te ronden, je krijgt vervolgens een orderbevestiging. Wanneer het bedrag is overgemaakt, ontvang je een track en trace code om je bestelling te volgen. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Rekeningnummer: NL37 INGB 0007 1590 21 T.n.v. Foundation CNYS-TCM

Alle prijzen zijn inclusief BTW – dezelfde prijzen worden gehanteerd wanneer u ons op een markt of evenement aantreft.   Ze zijn dus exclusief verzendkosten.    De verzending gebeurt via Post-NL.  Een standaard brievenbuspakket (onder de 2 kg) is 4,40 euro binnen Nederland en 9 euro naar Belgie.  Is het boek groter dan wordt een pakketverzending gemaakt met de prijs van 7,25 euro (tot 10 kg) en 25 euro voor Belgie.  In dit geval kan het interessant zijn om meerder boeken aan te schaffen.  Wanneer u het boek besteld ontvangt u van ons een factuur met daarop het exacte bedrag.  Op het moment dat dit bedrag op onze rekening verschijnt sturen wij u het pakket toe – Alle aanrader boeken worden besteld via onze partner Bookspot.nl

logo_bookspot_120x90_2018