Boeken

Research & Education zijn twee belangrijke pilaren van de Stichting.  Met het aanbieden van 2e hands boeken willen wij het verspreiden van kennis ondersteunen en de nodige fondsen werven voor het uitvoeren van onze projecten.   Wanneer u een boek aankoopt via onze website doet u dat dus niet alleen voor uzelf maar u draagt tevens bij aan het verspreiden van de Chinese Gezondheidscultuur.

Nieuwe boeken:

Bent u auteur van een boek die binnen ons vakgebied valt en overweegt u om het boek via onze organisatie aan te bieden?  Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Voor onze 2e hands boeken en aanraders kunt u kiezen uit de volgende thema’s:

Bewegen

Yoga          Vechtsport          Taiji          Qigong          Meditatie          Neidan / Neigong

Geneeskunde

Alternatieve          Westers          Chinees          Acupunctuur          Massage          Kruiden en Voeding          Psychologie

Religie en filosofie

Boeddhisme          Daoïsme          India       

Chinese cultuur en wetenschap

Geschiedenis en cultuur        Feng Shui          Divinatie en astrologie          Romans

 

Jaarabonnement CNYS-TCM tijdschrift

Bestellingsformulier

Wij werken volgens de AVG privacy wetgeving. Bekijk hiervoor onze Privacy Statement.

Hoe te bestellen?
Klik op het gewenste item voor meer informatie. Vul het onderstaand formulier in om je bestelling verder af te ronden, je krijgt vervolgens een orderbevestiging. Wanneer het bedrag is overgemaakt, ontvang je een track en trace code om je bestelling te volgen. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Rekeningnummer: NL37 INGB 0007 1590 21 T.n.v. Foundation CNYS-TCM

Alle prijzen zijn inclusief BTW – dezelfde prijzen worden gehanteerd wanneer u ons op een markt of evenement aantreft.   Ze zijn dus exclusief verzendkosten.    De verzending gebeurt via Post-NL.  Een standaard brievenbuspakket (onder de 2 kg) is 4,40 euro.  Is het boek groter dan wordt een pakketverzending gemaakt met de prijs van 7,25 euro (tot 10 kg).  In dit geval kan het interessant zijn om meerder boeken aan te schaffen.  [verzendkosten België zijn 9 euro standaard en 13 euro met Track & Trace code] Wanneer u het boek besteld ontvangt u van ons een factuur met daarop het exacte bedrag.  Op het moment dat dit bedrag op onze rekening verschijnt sturen wij u het pakket toe en mailen wij de Track en Trace Code. [Voor België optioneel]