B – Westers

2e Hands – Eigen boeken

De grote gezonheidsalmanak – 20€

De grote gezonheidsAlmanak is een compleet en overzichtelijk  medisch naslagwerk voor het hele gezin. Het biedt volledige en begrijpelijk geschreven medische informatie en tips over alle aspecten van de gezondheid en geneeskunde. Deze gezonheidsencyclopedie omvat ruim 6500 steekwoorden en meer dan 1600 foto’s en illustraties. Heet zeer uitgebreide register maakt het makkelijk informatie te vinden over ziekten, ongemakken en andere gezonheidsproblemen. De grote GezondheidsAlmanak bestaat uit vier delen: 1. De Mens. 2. Aandoeningen en ziekten. 3. Geneesmiddelen. 4. Medisch woordenboek. De encyclopedie is samengesteld door een team van internationaal vooraanstaande specialisten en artsen.

Nederlandstalig- Hardcover- 1052 p.

Uw Brein in Topvorm- Reader’s Digest- 8 euro

Hoe leren we iets? Waarom vergeten we dingen? Wat motiveert ons? Bestaan er methoden om onze creativiteit en IQ te verhogen? Op al deze vragen zal de lezer een antwoord krijgen in Uw Brein in Topvorm. De recente onderzoeken en inzichten die in dit boek worden besproken verschaffen de lezer meer inzicht in het denkproces. Daarnaast bevat het boek 55 quizzen, puzzels en oefeningen waarmee men belangrijke vaardigheden onder de knie krijgt, zoals namen, gezichten en kenmerken onthouden, angsten overwinnen of conflicten vermijden.Wie dit boek leest ontdekt vele doeltreffende manieren om zijn intellectuele capaciteiten optimaal te benutten, zoals een goede nachtrust en meditatie.

Nederlandstalig- Hardcover-320 p.

Het geheim van je brein – Sandra Aamodt- 10€

We gebruiken onze hersens elk moment van ons leven. Er zijn echter maar weinigen die weten hoe ze werken. Velen denken dat we slechts tien procent van ons brein gebruiken, of dat alcohol hersencellen vernietigt. Deze en andere mythes worden door twee neurowetenschappers ontzenuwd in dit helder geschreven handboek over de echte werking van ons brein. De lezer zal ontdekken wat jetlag is, hoe het brein het denken over religie beïnvloedt en hoe verschillend de hersens van mannen en vrouwen zijn.

Nederlandstalig- Paperback- 320 p.

Bestellingsformulier

Wij werken volgens de AVG privacy wetgeving. Bekijk hiervoor onze Privacy Statement.

Aanraders!