B – Meditatie

2e Hands – Eigen boeken

Meditatie oefeningen voor een zinvoller leven – De Dalai Lama      8 euro

Over een 13e- eeuwse Tibetaanse monnik gaat het verhaal dat hij onophoudelijk he om het onmetelijk leed dat op de schouders van de mensheid rust.  Om dat leed te verzachten ontwikkelde de Dalai Lam 37 meditatieoefeningen die hij aan al zijn leerlingen meegaf.  Deze oefeningen zijn eeuwenlang mondeling overgeleverd van Dalai Lama op Dalai Lama.  Verbazingwekkend is dat deze oefeningen bijna 700 jaar na hun ontstaan nog altijd een zinvolle uitwerking hebben op het dagelijks leven.

Nederlandstalig – 126 pag. – Hard Cover

Mediteren met Natuurlijke Mandala’s- Liza Tenzin -Dolma     6€ 

Een nieuwe collectie mandala’s geïnspireerd door de natuur, voor meditatie op de landschappen,wilde dieren en flora van de natuurlijke wereld – met symbolisme dat speciaal is ontworpen om toegankelijk te zijn voor iedereen die mediteert.
Begin een ontdekkingsreis met behulp van 30 voortreffelijke nieuwe mandala’s voor meditatie.
Breng de schoonheid en de wonderen der natuur uw bewustzijn binnen als een betrouwbare weg naar innerlijke rust en verlichting.
Het ideale visuele hulpmiddel voor iedereen die geïnteresseerd is in meditatie, ook beginners.

Nederlandstalig- 160p- Hardcover

3 minuten meditaties- David Harp-    5€

30 simpele manieren om uw geest te ontspannen en uw emotionele intelligentie te verhogen. Voor iedereen die op een snelle manier kennis wil maken met de kunst van de geestelijke zelfbeheersing, is dit meditatieboek een uitkomst. Want waar je ook bent, wat je ook doet, mediteren kan altijd en overal!

Nederlandstalig- 218 p.- paperback

Bestellingsformulier

Wij werken volgens de AVG privacy wetgeving. Bekijk hiervoor onze Privacy Statement.

Aanraders!