B – Divinatie en astrologie

2e Hands – Eigen boeken

Chinese Astrologie – Theodora Lau 10 euro

De Chinese astrologie heeft met zijn unieke typeringen en inzichten een niet meer weg te denken plaats gevonden in de beoefening van de astrologie. Beginnend met een uitleg van de Chinese maankalender, de verhouding tussen Yin en Yang en de vijf elementen Metaal, Water, Hout, Vuur en Aarde die in de Chinese wereldbeschouwing een essentiële rol spelen, behandelt dit handboek buitengewoon overzichtelijk en uitgebreid alle aspecten ervan.

Nederlandstalig- Paperback- 383 p.

Oost West Astrologie – Het combineren van de Chinese en Westerse astrologische tradities- Lori Reid- 15€

Dit gezaghebbende en praktische boek brengt de overeenkomsten en verschillen tussen de Westerse en Oosterse astrologie-tradities, in kaart en verbindt vervolgens beide systemen met elkaar. Het resultaat is een unieke combinatie die een uitstekende basis vormt voor het maken van treffende persoonlijkheidsschetsen en toekomstvoorspellingen.
Oost-West-Astrologie bevat:
Een overzicht van beide astrologische systemen
Een beschrijving van de twaalf tekens van de Westerse dierenriem
Een karakteristiek van de twaalf Chinese cliertekens
Een treffende persoonlijkheidsschets van elk van de 144 combinaties van Oosterse en Westerse tekens
Inzichten in relaties, gezondheid en carrière voor eik gecombineerd teken
Toekomstvoorspellingen voor de komende jaren
Prachtige foto’s en illustraties die de tekst uitstekend aanvullen

Nederlandstalig- Hardcover-224 p.

Chinese astrologie – Suzanne White- 10 €

Westerse astrologie kijkt naar de hemel en naar de sterren. De oorsprong van de Chinese astrologie ligt in drie met elkaar samenhangende filosofische aspecten: yin en yang, de vijf elementen (Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water) en de Chinese kalender. Suzanne White heeft een boek geschreven, Nieuwe Astrologie, waarin zij de westerse en Chinese astrologie combineerd. Sinds het verschijnen van dat boek is zij nog veel meer over de Chinese astrologie te weten gekomen en hoe deze het leven van iedereen beïnvloedt. Zo leerde zij hoe je astrologische teken samenhangt met je gezondheid en hoe belangrij het element is dat je geboortejaar beheerst. Zij kwam veel te weten over hoe mensen met verschillende tekens met elkaar omgaan, en hoe bijvoorbeeld een liefde tussen een mannelijke Tijger en een vrouwelijke Hond zal verlopen. En dat Chinese astrologie een manier is om jezelf, je familieleden, vrienden en bekenden beter te leren kennen. Ook besteedt zij aandacht aan de manier waarop je – met de nieuwe zelfkennis in handen – je eigen kwaliteiten kunt benadrukken en dus een beter mens kunt worden. Het is allemaal in “Nieuwste Chinese Astrologie” te vinden. Dit boek bevat tevens voor ieder teken voorspellingen voor de komende twaalf jaar!

Nederlandstalig- Paperback- 520 p.

De verhelderende kracht van de Chinese astrologie – Erika Sauer- 10 €

In dit boek ontdekt u de invloed van uw geboortejaar, maand en uur op uw karakter en levenswijze. De betekenis van elk van de twaalf Chinese dierentekens wordt uitvoerig uit de doeken gedaan. Ook schetst dit boek het karakter van elk horoscooptype, op basis van een vermenging van de Chinese en de Westerse astrologie.

Nederlandstalig- Paperback- 239 p.

Chinese Astrologie in uw Relaties- Theodora lau- 10€

Met wie zult u het gelukkigst zijn? En: wie zal met u het gelukkigst zijn? Vele eeuwen lang hebben de Chinezen naar het antwoord op deze en vele andere vragen gezocht met behulp van hun uitgebreide astrologie. Als vervolg op haar veelgeprezen standaardwerk Chinese Astrologie: Het Handboek, gaat Theodora Lau in dit boek speciaal in op wat de Chinese astrologie over onze relaties te zeggen heeft. U leest alles over hoe de relaties tussen de Twaalf Tekens van de Chinese Dierenriem in elkaar zitten, hoe de Driehoeken van Verwantschap gevormd worden en hoe de Twaalf Tekens in de Cirkel van Conflict tegenover elkaar kunnen staan. De vele aspecten van relaties komen één voor één aan de orde. Theodora Lau gaat vervolgens uitgebreid in op de twaalf Tekens en hun relaties afzonderlijk. Zo maakt zij duidelijk welke rollen wij vor elkaar spelen als minnaar en levenspartner maar evengoed als zakenrelatie, baas of collega, als tegenstrever en als verzoener, als gezinslid of vriend en als leraar/lerares ten opzichte van anderen. Kortom, de auteur is ons behulpzaam bij het vinden van antwoorden op vragen die ons allen direct raken.

Nederlandstalig- Paperback- 318 P.

De Chinese liefdestekens- Neil Sommerville- 5€

Worden een draak en een slang samen gelukkig? Wat maakt de relatie tussen een rat en een konijn zo spannend? In het Verre Oosten wordt al duizenden jaren grote waarde gehecht aan de Chinese astrologie. Deze astrologie kent twaalf tekens, die elk de naam van een dier dragen.

Nederlandstalig-Hardcover-224 P.

I Tjing- Klaus Holitzka & Marlies Holitzka-12€

I tjing is een van de oudste boeken op aarde. Dit oude Chinese boek der veranderingen biedt de gebruiker inzicht in de krachten die op elk willekeurig moment in de tijd spelen. Het orakel bestaat uit 64 hexagrammen met elk 6 lijnen. In deze uitgave zijn de hexagrammen weergegeven op kaarten. Voor het raadplegen van het orakel wordt eerst zorgvuldig een hexagram opgebouwd op basis van eenvoudige instructies. Vervolgens concentreert de lezer zich op een vraag en zoekt de betekenis op om inzicht te krijgen in zijn persoonlijke dilemma.

Nederlandstalig-hardcover-incl kaarten- 160 P.

Bestellingsformulier

Wij werken volgens de AVG privacy wetgeving. Bekijk hiervoor onze Privacy Statement.

Aanraders!

Harmen Mesker – I Tjing

Han Boering – I Tjing voor de 21e Eeuw

Han Boering – I Tjing Essenties

Pieter Slotboom – Astrologie en Chinese geneeswijze