Wat we doen

Stichting Chinese Yang sheng & TCM is een non-profit organisatie die zich richt op drie pijlers: sport, onderzoek en onderwijs.

Het hoofdkantoor van de Stichting is gesitueerd in Oud-Vossemeer.

De financiering van de Stichting gebeurt door de onderneming Yang sheng die bijdraagt aan het behalen van haar doelstellingen door verschillende activiteiten.  Alle winst uit deze activiteiten gaat rechtstreeks naar de Stichting voor het opzetten van ‘Goede Doel – projecten’ en het uitvoeren van onderzoek.  De ondersteunende pilaren van de stichting zijn: Yang Sheng On Tour BV. & Yang Sheng Connect BV. (Op dit moment zijn beide nog ondergebracht onder het KVK nummer van de Stichting zelf)

Yang sheng On Tour

On Tour is een dienstverlenend bedrijf dat zich richt op het aanbieden van gezondheidsondersteuning op de werkvloer.  Indien een bedrijf de ambitie heeft om zijn gezondheidsbeleid naar een hoger niveau te tillen, staan wij klaar om hen te voorzien in advies en ondersteuning.  Dit doen we dmv. bedrijfsmassages, sportlessen, workshops en interventieprogramma’s.  On Tour werkt samen met de personeels BV Yang sheng Connect.  Dit betekent dat zij naast eigen werknemers ook werkcreatie beoogt voor professionals binnen het vakgebied.

Yang sheng Connect

Connect is ontstaan vanuit de verbindende rol die CNYS wenst te spelen op het gebied van Chinese gezondheidscultuur.  Via de personeels BV Connect creëren wij werkgelegenheid voor professionals in het veld.  Dit doen we oa. door het organiseren van workshops voor zowel de particuliere markt (Stichting) of binnen het bedrijfsleven (On Tour).  Wanneer een bedrijf via On Tour een vraag uitzet om een lesgever in te huren dan treed Connect op als tussenpersoon.  Op die manier is een bedrijf verzekert van de service waarnaar hij op zoek is en hoeft de lesgever zich niet bezig te houden met het zoeken naar werkgelegenheid.